Kuchár/Kuchárka

500 h

780 €  -možnosť uhrádzať v splátkach

250 €

INDIVIDUÁLNE, POĽA DOHODY, PRISPÔSOBENÉ VAŠIM POŽIADAVKÁM

27.05.2025, od 14,00 hod.

Obsah kurzu

Absolvent vzdelávacieho programu pozná zásady bezpečnosti a ochrany pri práci, technológiu prípravy teplých a
studených jedál, zásady hygieny a výrobnej praxe, odbornú terminológiu, ekonomické a právne aspekty
podnikania. Ovláda normovanie a kalkulácie množstva surovín pri príprave teplých a studených jedál, technologické
postupy, spracovanie a uskladňovanie surovín, prácu s prístrojmi a zariadeniami pri príprave pokrmov studenej a teplej
kuchyne, techniky expedície, estetickej úpravy a stolovania pokrmov v bežnej prevádzke.

Akreditácia kurzu

Kurz je akreditovaný Ministerstvom školstva SR, podľa  zákona o celoživotnom vzdelávaní (568/2009). Získane osvedčenie spĺňa normy EÚ, taktiež Vás oprávňuje v danom odbore pracovať ako kvalifikovaná osoba.

Čo získate?

Na základe úspešného absolvovania skúšky o odbornej spôsobilosti získate OSVEDČENIE o úplnej kvalifikácii v danom odbore (osvedčenie je rovnocenné ukončeniu strednej školy v danom odbore), na základe ktorého sa môže otvoriť živnosť bez praxe, alebo garanta. 

Ostatné informácie

UMOŽŇUJEME POHYBLIVÚ FORMU VÝUČBY, NIE JE PODMIENKOU KURZ UKONČIŤ V TERMÍNE NA KTORÍ SA NASTÚPI,UMOŽŇUJEME VO VÝUČBE POKRAČOVAŤ AJ V ĎALŠOM TERMÍNE,NA KURZ JE MOŽNÉ NASTÚPIŤ AJ DO UŽ ROZBEHNUTEJ VÝUČBY A ZAMEŠKANÉ ABSOLVOVAŤ V NASLEDUJÚCOM TERMÍNE, BEZ NAVÝŠENIA POPLATKU.

Zľavy

– pri absolvovaní druhého rekvalifikačného kurzu z našej ponuky je zľava 5%
– pri absolvovaní tretieho a ďalších kurzov z našej ponuky je zľava 10%